Foto Contenidor-1 copia

Comença la ruta del contenidor mòbil de la campanya

La campanya “Dóna’ns l’@” ja ha instal·lat el seu primer contenidor mòbil per a la recollida de roba. Ha estat al supermercat Bonpreu ubicat a la plaça Espanya de la capital del Segrià, que ja està disponible per a tots aquells que vulguin fer les seves aportacions. A l’acte de col·locació del primer punt de recollida hi han estat presents Josep Fernández, en representació de Troballes; Josep Anton de la Fuente, de Càritas, i la gerent de l’establiment de Bonpreu, Mar Màrquez.

Sota el lema ‘La teva roba dóna per molt’, “Dóna’ns l’@” és una campanya de llarg recorregut dissenyada i posada en marxa per la delegació a Lleida de Càritas Diocesana, que duu a terme la seva Fundació Jaume Rubió i Rubió mitjançant Troballes Empresa Inserció.

Tota empresa que vulgui tenir el contenidor durant uns dies a les seves instal·lacions i col·laborar amb la campanya, pot fer la petició a donanslaroba@troballes.org. La pròxima parada del contenidor serà al Sunka Lleida.

La recollida de roba és una acció habitual dins l’activitat de Càritas a través dels contenidors de ‘Roba Amiga’ i també a la seva mateixa seu i en botigues. No obstant això, amb aquesta nova campanya s’ha volgut donar un pas endavant amb el repte de recollir més roba i de conscienciar els lleidatans de la importància d’aquest gest senzill, solidari, sostenible i que genera llocs de treball.

Així, dins aquesta línia de treball, s’ha creat un contenidor itinerant que durant tot l’any visitarà les seus de diferents centres comercials, entitats, clubs esportius i associacions, entre d’altres institucions que es vulguin adherir al projecte solidari.

Cal recordar també que s’ha reforçat el projecte de recollida personalitzada a casa, facilitant així la donació de roba, ja que aquesta acció a domicili es farà a demanda i en el dia i hora que diguin totes aquelles persones interessades. El servei és gratuït i es podrà tramitar via telefònica (900 102 042) o mitjançant el correu electrònic (donanslaroba@troballes.org).

Totes aquestes accions de la campanya, les notícies, i les entitats que col·laboraran en ella disposen del seu espai en el lloc web creat http://www.fundaciojaumerubioirubio.cat/donanslaroba/.

Comparteix