Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/fundaciojaumerubioirubio.cat/web/donanslaroba/wp-includes/media.php on line 1176
Sunka-Dona’ns Roba

Sunka acull el contenidor de recollida i se suma a la campanya

El contenidor de recollida de la campanya “Dóna’ns l’@” segueix en marxa i la segona entitat en unir-se a la iniciativa ha estat Sunka Lleida. Aquest matí Josep Anton de la Fuente, de Càritas, i la gerent de l’establiment, Esther Jové, han escenificat la col·laboració i el punt de partida d’una acció que s’allargarà durant tota aquesta al supermercat ubicat al carrer Bisbe Ruano de la capital del Segrià.

Recordar que el lema ‘La teva roba dóna per molt’, “Dóna’ns l’@” és una campanya de llarg recorregut dissenyada i posada en marxa per la delegació a Lleida de Càritas Diocesana, que duu a terme la seva Fundació Jaume Rubió i Rubió mitjançant Troballes Empresa Inserció.

Tota empresa que vulgui tenir el contenidor durant uns dies a les seves instal·lacions i col·laborar amb la campanya, pot fer la petició a donanslaroba@troballes.org.

Comparteix